Магазин за Аниме & Гейм стоки
0
Меню

Национално първенство по Yu-Gi-Oh! Trading Card Game - Bulgaria 06.06.2015г.

Дата: 2015-05-19

Hobby Games заедно със съдействието на Paladium Games Ви каним да дойдете и да вземете участие на деветото подред Национално първенство по Yu-Gi-Oh! Trading Card Game!
 
Националното първенство е най-престижния Yu-Gi-Oh! TCG тунрир провеждан на територията на България. Това е сцената, на която се доказват най-добри от най-добрите! В него взимат участие състезатели от цялата страна и се съревновават за уникалната титла " Национален шампион " на България. Но това изобщо не е всичко! Участниците ще се състезават за уникални награди като: Уникални подложки за игра, Промоционална карта, която се раздава само и единствено на най-престижните събития, Трофеи и още ексклузивни продукти! Разбира се това не е всичко! Най-силните ни представители ще имат възможността да представят България на европейската сцена в Дъблин - Ирландия, където ще се проведе Континенталното първенство за честа да направят страната ни една от най-добрите в Европа!


Редом с Националното първенство ще се проведе Dragon Duel първенството, което мини-национално първенство за по-малките любители на играта - тези родени през 2002г. или по-късно. Повече детайли ще има малко по-надолу в статията.


По време на Националното първенство ще бъдат проведени няколко странични турнира - Win-A-Mat или Бустер турнири.


По-подробни детайли за Националното първенство:


Място: бул.Цариградско шосе 131 АТМ Център


Начало: 9:00ч. започва записването на участниците


Вход: 25 лева


Награди:

-> Първо място: Платено пътуване заедно с престой в Дъблин - Ирландия за участие в Континенталното първенство, Super Rare вариант на YCS промо карта + Трофей (В случай, че победителят не е навършил 18 години се придобива правото на придружител, за който всички разноски са покрити допълнително)
-> Второ място: 8GB iPod Touch + Трофей
-> Трето място: Бустери според броя на участници + Трофей
-> Четвърто място: Бустери според броя на участници + Трофей
-> Топ 16: WCQ 2015 Game Mat, WCQ 2015 Sleeves ,Покана за Континенталното първенство 2015г.
-> Точните цифри на наградите ще бъдат обявени на място от организаторите.

За участие: Бустери от най-новото Yu-Gi-Oh! TCG издание.

Изисквания:

-> Всеки един участник е ДЛЪЖЕН ДА: си носи ЛЕГАЛНО тесте изцяло изградено по правилата за изграждане на тесте и списъка със забранени и лимитирани карти, които може да намерите на официалния сайт на играта - www.yugioh-card.com/uk/, тестето задължително трябва да бъде в протектори за карти (с размер за Yu-Gi-Oh! карти).

-> Всеки играч е длъжен да си носи: Средство за следене на жизнени точки (тефтер, калкулатор и т.н.), зарове и средство за писане.

-> Продължението на турнира зависи от броя кръгове - един кръг отнема около 60-70 минути. Броят кръгове се определя според следната схема: 9-16ч. 4 кръга, 17-32ч. 5 кръга, 33-64ч. 6 кръга.

Друго:

-> След като свършат нормалните рундове на турнира ще има Top Cut според броя на участниците. Това представлява мини-турнир от първите 8 или 16 участника, които ще играят нови 3 до 4 рунда с директна елиминация. Целта на това е да се "прецеди" най-добрият дуелист на турнира.
-> Ще има малка почивка между трети и четвърти рунд за хапване.
-> На място може да си закупите протектори,карти и други нужни за участие неща.
-> Националното първенство е турнир от най-висш калибър и както следва на него ще се прилагат най-сериозни санкции при опити за нарушаване ред и правилата на играта!

Dragon Duel 2015г.

При участници от 4 до 20 наградите са:

-> Първо място: Travel and accomodations to WCQ: Continentals
Championship Plaque
-> Второ място: Бустери според броя на участници
-> Трето място: Бустери според броя на участници
-> Топ 4: Dragon Duel WCQ 2015 Game Mat + WCQ 2015 протектори.

За участие: Бустери от най-новото Yu-Gi-Oh! TCG издание.

За родители: В сградата, в която ще се проведе събитието има удобно място за отдих и релаксация още оборудвано с: кафе, басейн, фитнес и други, така че да може да си почивате, докато чакате.

За гости от други градове: Сградата, в която ще се проведе турнира е хотел, което предпоставя участието Ви или на ваш близък да се превърне в една идеална екскурзия до София. Повече информация са АТМ Център може да намерите тук.