Магазин за Аниме & Гейм стоки
0
Меню

Universal Fighting System с пълен Organized Play в България!

Дата: 2017-10-20

-> Universal Fighting System (UFS) e Collectible Card Game (CCG) на Jasco Games.
 Universal Fighting System е игра, която преобразява реалния физически бой в игра на карти! Това е платформа обединяваща вселените на много игри в едно. И ако все още се чудите, да, може да изправите един срещу друг герои като Ryu от Street Fighter и Scorpion от Mortal Combat в двубой, за да разберете кой е по-силен.
 UFS е с уникална механика в качеството си на игра с карти. Колкото повече тренираш своя герой, толкова по-силен и издръжлиш в битката става той. Както всяка атака в реална битка те изморява, така и всяка карта, която изиграеш затруднява следващата. В играта са включени герои от вселените на Street Fighter, Mortal Combat, Dark Stalkers, Megaman, Red Horizon, World of Idines, King of Fighters и още!
 
 
-> Jasco Games, дадоха правата за Organized Play на България, което означава, че можем официално да имаме Национално първенство и да изпращаме национални отбори до Световното първенство в САЩ - Лас Вегас. Започваме да организираме турнир със специални награди, които могат да се спечелят единствено и само от турнири. Запретвайте ръкави и впуснете в уникалния свят на Universal Fighting System всеки ден в Hobby Games!