" Naruto Shippuden " PVC Шурикен

Цена:3.99лв.
Тегло: 0.060 кг
Код: HGA1100

" Naruto Shippuden " PVC Шурикен

Размер: 6.5 х 6.5см

Материал: PVC

Върни До Горе