Магазин за Аниме, Манга & Гейм стоки
0
Меню

Програма за турнирите за месец Ноември:

Дата: 2018-11-18

Здравейте приятели!
Заповядайте и разгледайте програмата ни за ноември месец!

Започваме с release на новото тесте на Yu-Gi-Oh! TCG Zombie Horde Structure Deck, на който първите двама ще спечелят промо мат с облика на тематичните чудовища от тестето.
В следващите седмица сме наблегнали на повече седмични турнири по Dragon Ball Super, Yu-Gi-Oh! и Vanguard.

На седмичният турнир по Pokemon TCG на 11.11 – Неделя, за награда ще бъдат раздавани пакети с карти от най-новото издание на Покемон – Sun & Moon 8: Lost Thunder 

Продължаваме с още един турнир на Tekken 7 на 18.11 – Неделя. Всички любители на играта, които искат да премерят сили един срещи друг са добре дошли!

Още нещо, за което всеки начинаещ играч на Yu-Gi-Oh! TCG може да участва е нашият месечен турнир за начинаещи, който ще се организира всеки месец, като наградите за него няма да бъдат само единични карти на Yu-Gi-Oh!, а цели бустери с пакети и промоционални матове! 
Горещо препоръчваме този турнир на всеки нов играч!

С огромно щастие и гордост искам да споделя, че трудът ни като нация беше възнаграден! Конами официално обявиха, че в България ще се проведе LLDS (Local Legend Duelist Series - Stage 2 - Finals) финалът за Източна Европа! Ще очакваме гости от всички околни страни, които са били класирани на LLDS квалификациите от съседните държави като: Унгария, Турция, Гърция, Чехия, Румъния и др.
Благодаря на всички, че помагате това малко общество да прави големи неща!
Дата: 24.11.2018г.
Място: София - Витоша Парк Хотел
Освен финалите ще направим странични мероприятия за тези, които искат да дойдат да се забавляват с нас като: Free Side Event турнир с награди бустери или playmat-ове и други интересни забавления.
Очаквайте много скоро повече подробности за събитието във фейсбук!