Магазин за Аниме, Манга & Гейм стоки
0
Меню

Програма с турнири за Декември месец!


 

Дата: 2018-12-17

🎁Здравейте приятели! 🎁

Коледният месец е тук! През него сме Ви подготвили супер много интересни и вълнуващи събития! С всяко едно от тях участвате в коледната ни томбола, която винаги Ви носи тематични награди! Бустери, ваучери и аксесоари ще печелите всеки път, когато се запишете за участие в някое от събитията през месец декември!

Ето няколко от яките ни събития:

Започваме на 09.12 с Dragon Ball Super Card Game Draft турнир! Перфектна възможност за всички нови и закоравя ли фенове да се впуснат в този свят на мускули и сериозни децибели! В същия ден ще имате възможността да влезете и в друг мега сладък и цветен свят с Pokemon TCG Themed Deck турнир!

На 16.12 идваме с едно ново мега събитие на една супер яка игра – Mario Kart 8 Deluxe ! Ще сe състезаваме, прецакваме и забавляваме заедно във вселената на Mario Kart!

Yu-Gi-Oh! Card Sports League Tournament идва на 22.12 с новата поредица от супер състезателни турнири! – Еквивалента на ESL (Electronic Sports League) в игрите с карти!

По време на ваканцията ще можете да идвате и да се забавлявате с нас всеки ден, в който ще се организират турнири на всичките ни игри! И както споменахме по-горе, всеки един от тях Ви носи допълнително награди от Коледната ни томбола!

 

Благодарим на всички за подкрепата! Весели Празници!