Магазин за Аниме, Манга & Гейм стоки
0
Меню

Календа с турнирите за месец Март!

Дата: 2019-03-15

Здравейте притятели!🙌

През Март месец, този така емблематичен месец за България сме Ви подготвили доста богата и интересна програма!

Едно от големите събития за този месец е първото Yu-Gi-Oh! TCG регионално първенство за 2019 година в София.

За тези които не знаят, Speed Duel формат турнирите вече са реалност и с тях ще започнем и началото на този месец! Всеки, който иска отново да се докосне до ретро Yu-Gi-Oh! е повече от добре дошъл в тях 

На 03.03 ще се проведе Драфт турнир по Dragon Ball Super Card Game, на който ще се раздават специални Dragon Ball Super Power бустери.


ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!

На 09.03 – Събота Хоби Геймс ще бъде част от Aniplay 2019! Елате да си кажем Здрасти ^_^! За тези, които няма да успеят, клубът ни ще работи с нормално работно време през целия ден!
За сметка на това 10.03 – Неделя ще бъдем затворени за ревизия. Предварително се извиняваме на всички за неудобството! Онлайн поръчките ще бъдат обработвани, както обикновенно.

17.03 - Tekken 7 играчите ще имат така дългоочакваната възможност да покажат уменията си на една малко по-сериозна сцена на Hobby Games Championship Series!

В същият ден ще се организира и release турнир на новото издание на Cardfight!! Vanguard Vilest! Deletor! – Link Joker-ите идват отновов по-силни от всякога!
23.03 Ще е денят, в който ще се проведе Yu-Gi-Oh! TCG Регионално Първенство, което ще има за цел да отлъчи най-добрите български играчи, които ще ни представляват на Европейско Първенство 2019г.!

 

Бъдете в крачка с най-новото от Хоби Геймс в социалните ни мрежи: