Магазин за Аниме, Манга & Гейм стоки
0
Меню

Календар с турнири за месец Април! 

Дата: 2019-04-21

Здравейте приятели! 

Програмата за месец Април е вече на лице! Първият уикенд ще ни поднесе много готино аниме събитие, а именно AnimeS Expo 2019, което ще се проведе в зала Универсиада на датите 06.04-07.04!

Много се извиняваме, но през  тези дни и двата магазина на Хоби Геймс ще бъдат затворени.


Поради забавяне на продуктите се наложи да преместим Release турнирът на Dragon Ball Super: Destroyer Kings  за 14.04.
Също така за всички, които искат да се запознаят с тази уникална игра - ще се проведе Dragon Ball Super Демо турнир на 21.04, вход свободен и всеки участник получава яка промо карта и безплатно тесте, с които ще се състезава за допълнителните награди!

Не сме свършили с 21.04! На същата дата ще се проведе Хоби Геймс Championship League - Cardfight!! Vanguard, на който ще има много готини награди: Плеймати, бустери и специална тениска на Championship League турнирите!

27.04 – Събота ще се проведе Sneak Peek на следващото основно издание на Yu-Gi-Oh! TCG -  Dark Neostorm. Там ще имате възможност да спечелите уникален Dark Neostorm Playmat.

Продължаваме с Yu-Gi-Oh! TCG - В Неделя 28.04 новото Spellcaster тесте - Order of the Spellcasters ще има Releae турнир, на който ще имате възможност да си вземете дека и да спечелите уникален промо playmat!


По време на Великденските празници Хоби Геймс ще работи с пълна сила!
Единственият ден, в който ще почиваме ще бъде на 29.04 – Понделник 



*Очаквайте скоро на фейсбук страницата ни направени събития с подробна информация за турнирите, посочени по-горе.




Бъдете в крачка с най-новото от Хоби Геймс в социалните ни мрежи: