Магазин за Аниме & Гейм стоки
0
Меню

Заповядайте на 15 юни на GplayTV Gaming WKND – Plovdiv!

Дата: 2019-06-11

Заповядайте на 15 юни на GplayTV Gaming WKND – Plovdiv!
Yu-Gi-Oh! TCG Gplay Championship Qualifier – PlovdivВход: Свободен (трябва да имате билет за събитието, участието на турнира е безплатно)
Записване: 11:00ч
Начало: 12:00ч

Изисквания:

Deck с напълнооригинални карти, който еконструиран според най-новия списък съсзабранени и лимитирани карти
Тефтерче, химикалка, зарче, токени и др.
Yu-Gi-Oh! TCG Gplay Championship Qualifier – Plovdiv ще бъде турнир от Ниво 2. Това означава, че правилата на играта ще бъдат строго спазвани и съдиите ще прилагат най-строгите мерки за наказания при провинение.
Награди:

1во място    –    Промоционален Playmat с автографите от озвучителите на Бакура и Джоуи (Ted Lewis и Wayne Grayson), 24бустера, 24 бустера OTS Pack 10, *VIP Package

2ро място – 12 бустера, 12 бустера OTS 10, *VIP Package

3то място – 6 бустера, 6 бустера OTS 10

4то място – 6 бустера, 6 бустера OTS 10

От 5то до 8мо място – 3 бустера, 3 бустера OTS 10

За участие – 1 бустерТурнирът ще се проведе на Swiss система (точкова система)

Всеки рунд ще има 40 минути време, в което трябва да се изиграят Bo3 игри и да се излъчи победител. В случай, че времето изтече, но игрите не са завършени, то се влиза в End of Time процедура, която протича по следният начин:

 Играч А има една победа и се играе втора игра. По средата на дуела се обявява край на рунд-а, довършва се дадената фаза на играта и се сравняват жизнените точки на играчите: Ако играч А е с повече жизнени точки, то той печели 2:0 Ако играч Б е с повече точки, то става 1:1, което е равен мач. Ако няма промяна в жизнените точки в края на фазата, то играта завършва с равен, тъй като играч А има една победа, той печели мача.
 В случай, че краят на рунда бъде обявен между игрите в Bo3,този играч, който има повече победи печели мача и съответно ако броя победи е равен, мача е равен.

 

 


Пълна информация и това от къде можете да закупите билети за събитието.

 


 

Бъдете в крачка с най-новото от Хоби Геймс в социалните ни мрежи: